Castro.1250KW droge transformatorTips voor het gebruik:

  • vrijgavetijd:2022-07-04 01:41:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:411
  • Korte omschrijving:

    Castro.,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Fabrikant van transformatoren

Castro.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt,Castro.Leverd door de fabrikant van droge transformatoren, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Wat is de belangrijke rol van de transformator

SatumarNametransformator-onderneming met olieonderdompeling

Oorzaken van brand in transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Castro.1250KW droge transformatorTips voor het gebruik:



Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Juist,Castro.Droge transformator 2500kVA, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

leveringIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,Castro.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Fabrikant van transformatoren


Castro.1250KW droge transformatorTips voor het gebruik:



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Goede reputatieDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Castro.Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Exploitatie van gesmolten transformator

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Castro.Overige productinformatie
  • Davintel.Onderhoud van de instapbrugWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technologie

    Davintel.Onderhoud van de instapbrugWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technologie

  • Shi Qieqing.Hydraulische druk op vaste instapkas3 categorieën

    Shi Qieqing.Hydraulische druk op vaste instapkas3 categorieën

  • PakkenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    PakkenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • RijswijkHydraulische kleine liftBetrokkenheid en betrouwbaarheid

    RijswijkHydraulische kleine liftBetrokkenheid en betrouwbaarheid

  • Busgow FreiburgOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Busgow FreiburgOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Shiqiqing oude stadKlein hydraulisch hefplatformOorzaken en preventie

    Shiqiqing oude stadKlein hydraulisch hefplatformOorzaken en preventie

  • Lido di RomaHydraulisch hefplatform 5 meterWat zijn de bedieningsstappen?

    Lido di RomaHydraulisch hefplatform 5 meterWat zijn de bedieningsstappen?

  • Le HavreHydraulisch hefplatformProces van behandeling

    Le HavreHydraulisch hefplatformProces van behandeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!